UA-37946640-1
Ansvarlig instruktør:
 

Kenneth Lindskov har adskillige års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende, som coach og som udsendt soldat med al den menneskelige erfaring, det afføder.

 

Han har den indsigt og de værktøjer, der skal til, for at forstå menneskets udfordringer med livet, med forandring og med personlig modning, samt den sjældne profil, der eksemplificerer svære personlige erfaringer med succesfuld overvindelse.

 

Kenneth har arbejdet intensivt med personlig udvikling i den private sektor de sidste 9 år, og har gennemført over 3500 coachingsessioner med sine klienter.

 

Han er soldat, veteran fra UNPROFOR Hold 3 ECOY, 1993, Mindfulness instruktør, NLP Master Practitioner.

 

Det hele med fokus på  mentaltræning, undervisning og coaching af det hele menneske!

Programmet er udviklet af veteraner til veteraner.
 

KL har selv gået vejen, fra udsendelsen i 1993 på Balkan, til i dag. 18 år efter endt tjeneste, ramte udsendelsen KL som en boomerang. Den uundgåelige reaktionen på forgæves at forsøge at fastholde grippet i livet. 18 års undsigelse og fornægtelse af noget så åbenlyst. Krigens konsekvenser der var sømmet fast til KL’s bevidsthed.

8 måneder lå KL på sofaen i et ufrivilligt fængsel. Isolerede sig, var ekstrem lydfølsomhed, en overdrevet vagtsomhed der ville være en politihund værdig, en lunte der var kortere end kort. Sov cirka 2-3 timer hver nat i 6 måneder, sled sig selv, sin familie og sine venner ned.

Men langsomt vendte lysten til at leve livet tilbage. 9 års professionel erfaring med personlig udvikling blev taget i brug, og taget som egen medicin.

Mistede tilliden til livet totalt og kæmpede sig tilbage:
Stærkere, klogere og med en ubestridt vilje til at ville leve livet.

 
Kenneth om sig selv

Jeg var FN-soldat under krigen i eks-Jugoslavien, og den nat havde jeg vagt på et check-point sammen med min soldaterkammerat, “Kvark”. På den ene side af vejen havde vi en skov fuld af landminer og på den anden side en flok kronisk berusede og meget aggressive og truende serbiske soldater med maskingeværer, der hele tiden pegede på os.

Til trods for det, havde vi en opgave vi skulle løse – en opgave som hvis vi fejlede, ville koste os livet. Balancen mellem at kunne træffe både kort- og langsigtede beslutninger var det vigtigste i en så kompleks situation, der var så vigtig for så mange mennesker.

Det at kunne løse problemer og mægle, også med det ultimative trumfkort i hånden, i dette tilfælde våbenet, er en disciplin der kræver overblik, systemisk tænkning og rettidig omhu.

Der stod vi i mørket og snakkede om livet efter soldatertiden. Jeg fik stillet nøjagtigt de spørgsmål, der udløste en kæmpe aha-oplevelse og lagde grunden til en seriøs handlingsplan og lige dér blev min kammerat voksen. Da solen stod op, vidste jeg, at meningen med mit liv var at hjælpe andre til at udvikle personligt lederskab.

Min tilgang til livet er med et åbent sind, de færreste ting kan ryste mig, det meste har jeg prøvet eller hørt før. Jeg lever livet udømmende og positivt, til trods for det modsatte ofte ville være nemmere. Men jeg tror på det bedste i alle os mennesker, jeg finder altid potentialet i mennesket jeg møder, og jeg tror på at vi mennesker er vores egen værste fjende.

SE RESTEN AF TEAMET DER HJÆLPER VETERANERNE HER