UA-37946640-1
  • Home
  • /VORES SPONSORER

 

 

 

 

Crossfit_logo

 

 

 

Tak til Crossfit Copenhagen for sponsorering af årskort til deres centrere. Vi glæder os til afvekslingen i vores fysiske træning, og træne med jeres søde og dygtige instruktører:

Hvem er Crossfit Copenhagen:

7 centre i København – “Kirken”, “Klubben”, “Apoteket”, “Trykkeriet”, “Fabrikken”, “Centralen” og “Værkstedet”.

Vi har mange uddannede CrossFit-instruktører, og mange års erfaring indenfor fysisk træning og eliteidræt. Vores sportslige baggrunde spænder vidt fra klatring og skiløb til kampsport og yoga over til boldspil, vægtløftning og vandsport. På trods af vores forskellige interesser i idrætten har vi alle fundet CrossFit, og vi er alle blevet overbevist om CrossFits kvalitet igennem træningens art og de resultater den leverer.

De 7 gyms skal virke som kraftcentre for intelligent og funktionel træning. Vi vil forsøge at danne et netværk for alle tilhængere af CrossFit i Danmark. Et netværk der kan danne grobund for yderligere videreudvikling af CrossFit og et opgør med den traditionelle fitnessverden.

Se mere på www.crossfitcopenhagen.dk

 

Proactive_Trade_Company_org[3]

 

 

 

FITPartner/ProActive har støttet Veteran Jumpstart med professionel rådgivning og sparring, samt ydet en attraktiv indkøbsordning. Tak.

Hvem er FITPartner/ProActive:

Vi er blandt de absolut bedste på markedet inden for behandlings-, trænings- og genoptræningsudstyr. Vi repræsenterer nogle af de absolut stærkeste mærker og producenter fra hele verden. Og vi ved, hvad vores solide erfaring kan bidrage med. Men vi ved også hvornår vores viden ikke rækker længere – vi tør sige fra! Derfor kan vi heller ikke garantere, at vi kan hjælpe kunden gennem alle faser.

Via dedikerede samarbejdspartnere hjælper FITPartner også med undervisning, holdtræning, implementeringsplaner, markedsføring og informationsmateriale, audiovisuelle løsninger og meget mere. Vi sammensætter pakken efter kundens behov.

Se mere om FITPartner, vores produkter og brands på www.fitpartner.dk – du finder oversigt med alle vores mindre træningsprodukter på webshoppen www.proa.dk