Herunder har vi samlet nogle gode udtalelser fra tidligere veteraner.

 

“Hvor var det fedt at blive lokket ud af min komfort zone i trygge hænder hos instruktørene, kurset gav mig mere mod på livet” A.G. “

“Super godt at komme i gang med FUT igen med ligesindede veteraner, der var i lige så dårlig form som mig,  Instruktøren sørgede for, at træningen blev tilpasset alle på kurset og alle fik masser af sved på panden”

”Der var masser af god energi på kurset. Godt at kunne komme ud og snakke med andre veteraner og give min viden videre der hvor jeg kunne. Godt at få repeteret alle de ting som jeg jo godt vidste i forvejen” A.T. 

”Kurset har øget min bevidsthed omkring min tilgang til hverdagen. Nu når jeg at fange mig selv inden jeg går i selvsving”.

 ”Jeg troede aldrig at jeg ville turde åbne mig i mindre grupper. Men sammen med andre veteraner føler jeg mig tryg og forstået. Men hold da op det var en positiv overraskelse. Det var vildt pludselig at høre at andre går og bøvler med det samme som mig selv. Det har også motiveret mig til at se flere mennesker i min hverdag og ikke isolere mig så meget”

”Kurset har givet mig mere ro omkring mig selv. Jeg har lært mig selv at kende på en måde, så jeg kan se forskel på hvornår jeg opfører og tænker som et offer, og hvornår jeg gør det som kriger. Kurset har givet mig god ro og tid til refleksion” 

VeteranJumpstart / Logic Minds APS
CVR: 29224617
TLF: 2424 2121
Adresse: Jagtvej 9, 2200 København N
Email: kenneth@veteranjumpstart.dk